Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Opzetkast Roldeurkast Trend 80bx43dx49h

Opzetkast Roldeurkast Trend 80bx43dx49h

€252,50
(€305,53 Incl. btw)
op bestelling
De afmetingen van de opzetkast voor de roldeurkast Trend zijn 80bx43dx49h. Leverbaar in 3 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Scherp geprijsde opzetkast roldeurkast Trend Inofec

Wanneer de hoogte van uw kantoorruimte het toelaat en u wilt de beschikbare ruimte optimaal benutten, dan is het mogelijk om een opzetkast bovenop uw roldeurkast Trend te plaatsen. Hiermee creëert u extra opbergmogelijkheden. De kwaliteit van deze kast komt tot uiting in de volgende kenmerken. De romp van de kast is volledig gelast en afgewerkt met een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). De deuren die volledig in de kast verdwijnen, zijn voorzien van een slot, magnetische sluiting en stalen eindlamellen. De kast is in te richten met een (uittrekbaar) legbord, een uittrekframe of een uittreklade. De afmetingen van deze scherp geprijsde opzetkast Trend zijn 80bx43dx49h. Het is mogelijk om dit model in 3 kleuren te leveren; zwart, aluminium en wit. Uw opzetkasten voor de roldeurkast Trend koopt u eenvoudig en snel via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare levering

Ook de opzetkast ten behoeve van de roldeurkasten Trend worden gebruiksklaar opgeleverd door de bezorgers van ArchiefKast.com. Eerst wordt het verpakkingsmateriaal verwijderd en vervolgens tillen de bezorgers de opzetkast bovenop de roldeurkast. Uiteraard wordt ook de extra bestelde inrichting in de kast geplaatst. Alle verpakking wordt door ons ook retour genomen, zodat u opgeruimd aan de slag kunt.

Levertijd

De levertijd van de opzetkast Trend bedraagt maximaal 10 werkdagen. Deze kast behoort tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com en is zodoende direct uit voorraad leverbaar. Na uw online bestelling ontvangt u eerst een orderbevestiging van ons, zodat u uw bestelling nog even kunt controleren. De collega’s van de afdeling planning zorgen er vervolgens voor dat de bestelling wordt ingepland voor uitlevering. Hiervan krijgt u 2 werkdagen voor levering bericht.

22331 22348 22330

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 80 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 20,78 kg
Hoogte 49 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja