Postkasten online uit voorraad kopen

Postvakkenkast kopen bij ArchiefKast.com: ✓Diverse postkasten voor kantoor ✓Gratis levering en montage ✓5 jaar garantie ✓Diverse kleuren te bestellen

Inofec
Postvakkenkast 40bx50dx180h
Artikelcode 26035
€329,50
(€398,70 Incl. btw)
op voorraad
De Inofec postvakkenkast in de afmeting 40bx50dx180h is voorzien van 10 postvakken en is afsluitbaar. De postvakkenkast is te bestellen in 6 kleuren.
Inofec
Postvakkenkast 40bx50dx180h
€329,50
(€398,70 Incl. btw)
Postkasten online uit voorraad kopen

Postvakkenkast kopen bij ArchiefKast.com

Als uw bedrijf tientallen of honderden werknemers in dienst heeft, dan kan het handig zijn om een postkast te nemen. De binnenkomende post kunt u in deze kasten bewaren en uw werknemers kunnen zo hun post ophalen. ArchiefKast.com heeft een aantal postkasten in haar online webshop opgenomen. Deze postkasten worden in de webshop ook wel postvakkenkasten genoemd. Wij leveren en monteren uw kasten volledig gratis. Bestel nu uw nieuwe postkasten.

Stalen postkasten

Alle postkasten in onze webshop zijn gemaakt van zeer sterk metaal. Om de kast te beschermen tegen kleine krasjes zijn de postkasten voorzien van een epoxylaag. Verschillende kasten zijn voorzien van een centraal slot, waardoor de postvakken op slot kunnen. De post voor uw werknemers wordt zodoende veilig bewaard in deze stevige stalen kasten. Wanneer u sterke postkasten wilt kopen, dan moet u deze bestellen in de webshop van ArchiefKast.com.

Wij hebben 3 verschillende type kasten. We hebben namelijk postkasten met 8, 10 en 14 postvakken. Tevens zijn de kasten in drie verschillende kleuren leverbaar, namelijk in de kleuren zwart, grijs en aluminium. Telt uw bedrijf tientallen of honderden werknemers, dan kunt u uiteraard meerdere postkasten naast elkaar plaatsen.

Uw postkast wordt snel en gratis gebruiksklaar opgeleverd

De metalen postkasten kunnen binnen 10 werkdagen worden geleverd. Deze standaard levering geldt voor de standaard kleuren en types. Voor de speciale types en kleuren geldt een langere levertijd. U ontvangt 2 werkdagen voor levering bericht van ons wanneer wij uw postkast gaan leveren. Uw kast wordt door ons gratis geleverd en gemonteerd. Dit betekent dus dat u zelf niet hoeft je gaan sjouwen met de postkasten. Uw kast wordt op de gewenste locatie geplaatst en daarna kunt u direct gebruik maken van uw postkasten. 

Voordelig online postkasten kopen

Dé webshop voor het online aankopen van goedkope postkasten is natuurlijk ArchiefKast.com. De webshop biedt een compleet overzicht van alle stalen postkasten die wij in ons assortiment hebben. Bestel vandaag nog uw voordelige postkast en wij bezorgen en monteren uw kast gratis. Wanneer u keuze wilt hebben, dan kiest u voor de online webwinkel van ArchiefKast.com. Ons assortiment bestaat verder uit diverse meerladekasten en nieuwe ladekasten.