Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Postvakkenkast 30bx40dx180h

Postvakkenkast 30bx40dx180h

€259,50
(€314,00 Incl. btw)
op bestelling
De voordelige postvakkenkast met 10 vakken van het merk Inofec heeft de volgende afmeting; 30bx40dx180h. Te bestellen in 6 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Scherp geprijsde postvakkenkast Inofec

De postvakkenkast met 10 vakken van het merk Inofec is zeer scherp in prijs. Deze voordelige prijs gaat echter niet ten koste van de kwaliteit van de kast. Het materiaal waaruit de kast vervaardigd is, is sterk metaal. Bovendien is de kast voorzien van een poedercoating welke de kast beschermd tegen kleine deukjes en krassen. Deze postvakkenkast is uitgevoerd met 10 postvakken. Deze vakken sluiten middels een magneetsluiting. Om ervoor te zorgen dat de deuren zachtjes sluiten, zijn deze uitgerust met plastic buffers. De kasten zijn onderling met elkaar te verbinden. Dit kan erg handig zijn wanneer u meerdere kasten besteld en netjes naast elkaar wilt plaatsen. De afmeting van de postvakkenkast is 30bx40dx180h. De kast is leverbaar in maar liefst 6 kleuren; zwart, lichtgrijs, aluminium, antraciet, beige en wit. Via een paar simpele stappen plaatst u eenvoudig uw bestelling in de online webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare levering

De voordelige postvakkenkast met 10 vakken van het merk Inofec wordt standaard gratis gebruiksklaar afgeleverd door ArchiefKast.com. Het bezorgteam plaatst de kast netjes op de door u aangegeven locatie alwaar de kast wordt ontdaan van het verpakkingsmateriaal. Dit wordt door ons retour genomen en op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Ook wanneer de levering op een etage gewenst is, behoeft dit voor onze bezorgers geen probleem te zijn. Zij brengen de kast via lift of trap naar de betreffende locatie. Na levering is de kast direct klaar voor gebruik.

Levertijd

De postvakkenkast met 10 vakken van het merk Inofec is op bestelling leverbaar. De kast kan dus niet binnen de gebruikelijke 10 werkdagen geleverd worden daar deze kast niet tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com behoort. U kunt deze postvakkenkast echter zonder problemen bij ons bestellen. Wij zetten deze kast speciaal voor u in bestelling. Zodra de kast in ons magazijn arriveert, nemen wij contact met u op om de aflevering.

P1669 P4267 729004 729005 729006 729007

Aantal Laden / Vakken 10
Topblad Nee
Productlijn N.v.t.
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Inclusief Inrichting Nee
Hoogte 180 cm
Gewicht 40 kg
Draagvermogen per Legbord
Diepte 40 cm
Breedte 30 cm
Brandvertragend Nee
Binnenmaat
Aantal Legborden
Uitgevoerd met Slot Nee