Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Postvakkenkast 40bx50dx180h

Postvakkenkast 40bx50dx180h

€329,50
(€398,70 Incl. btw)
op voorraad
De Inofec postvakkenkast in de afmeting 40bx50dx180h is voorzien van 10 postvakken en is afsluitbaar. De postvakkenkast is te bestellen in 6 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Uiterst voordelige postvakkenkast Inofec

De Inofec postvakkenkast met 10 vakken is een uiterst voordelige kast, maar daarnaast ook een zeer degelijke kast. De kast is voorzien van een epoxylak. Deze lak beschermd tegen kleine krasjes en deukjes. Het materiaal waaruit de kast is gefabriceerd, is een sterk metaalsoort. Dit model postvakkenkast is voorzien van 10 postvakken. U kunt deze vakken individueel afsluiten door middel van een slot, zodat uw post veilig ligt afgeschermd voor onbevoegden. De kast is echter ook te openen middels 1 centraal slot. Op de deuren zijn plastic buffers aangebracht. Deze zorgen ervoor dat de deuren zachtjes sluiten. Middels de etikethouders kunt u eenvoudig aangeven voor welke medewerker(s) de post bestemd is. Deze postvakkenkast heeft een afmeting van 40bx50dx180h. Binnenmaat postvak 40bx46dx14h. Afmeting opening postvak 27bx13h. Afmeting opening gleuf 23bx1,5h. De kast is leverbaar in maar liefst 6 kleuren; zwart, lichtgrijs, aluminium, antraciet, beige en wit. Uw postvakkenkasten met 10 vakken bestelt u snel en simpel via de online webshop van ArchiefKast.com.

Aflevering gebruiksklaar

De Inofec postvakkenkast met 10 vakken wordt gratis gebruiksklaar bij u afgeleverd. Dit houdt in dat de bezorgers de kast op de door aangegeven locatie afleveren. U hoeft enkel aan de bezorgers aan te geven waar u de kast geplaatst wilt hebben en zij doen de rest. Wanneer de kast op de gewenste locatie staat, wordt deze van het verpakkingsmateriaal ontdaan. Alle verpakking wordt door onze bezorgers retour genomen en milieuvriendelijk verwerkt. De kast is nu direct klaar voor gebruik.

Levertijd

ArchiefKast.com levert deze Inofec postvakkenkast 10 vakken in de afmeting 40bx50dx180h al binnen 10 werkdagen gebruiksklaar bij u af. Deze kast behoort tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com, hierdoor kan de kast zo snel geleverd worden. Met uitzondering van de kleuren beige en antraciet welke enkel op bestelling leverbaar zijn. Uw postvakkenkasten koopt u snel en eenvoudig via de online webwinkel. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u een digitale orderbevestiging van ons toegestuurd. Vervolgens nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op om de levering af te stemmen.

26033 26035 26047 26034 N7477 729008

Aantal Laden / Vakken 10
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 40 cm
Diepte 50 cm
Draagvermogen per Legbord 50 kg
Gewicht 41,3 kg
Hoogte 180 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja