Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Standaard 100bx40dx180h

Roldeurkast Standaard 100bx40dx180h

€237,50 €209,50
(€253,50 Incl. btw)
op bestelling
De roldeurkast Standaard in de afmeting 100bx40dx180h is standaard voorzien van 4 legborden welke verstelbaar zijn. Diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige stalen roldeurkast Standaard Inofec

De scherp geprijsde roldeurkast Standaard 100bx40dx180h van het merk Inofec is in veel kantoorsituaties inzetbaar, uiteraard in uw kantoor, maar ook in uw archief of vergaderruimte. De kast biedt de mogelijkheid tot het archiveren van ordners en laterale A4 hangmappen. De 4 bijgeleverde en verstelbare legborden zijn hier namelijk beide voor te gebruiken. Op de legborden plaatst u uiteraard de ordners en onderaan de legborden zijn de hangmappen in te hangen. De kast is van uitstekende kwaliteit dankzij de sterke metalen constructie. De kunststof lameldeuren zijn voorzien van een magneetstrip. Deze strip zorgt ervoor dat de deuren netjes en naadloos op elkaar aansluiten. U kunt de kast vergrendelen door middel van het standaard bijgeleverde Cyberlock kwaliteitsslot. Zodoende is het mogelijk om ook vertrouwelijke dossiers in de kast op te bergen. Dit liggen immers veilig achter slot opgeborgen. U krijgt dit slot standaard met 2 sleutels geleverd. Mocht u onverhoopt een sleutel verliezen, dan is er altijd een 2e sleutel voorhanden. Eventuele kleine hoogteverschillen in uw vloer zijn eenvoudig op te vangen door middel van de steldoppen die in de bodem van de kast verwerkt zijn. Deze zijn in en uit te draaien, zodat u de kast stabiel weg kunt zetten. De afmetingen van de roldeurkast Standaard zijn 100bx40dx180h. Er zijn diverse kleuren mogelijk. Uw roldeurkasten Standaard koopt u snel en eenvoudig via de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare levering

Een bijkomend voordeel naast de scherpe prijzen, is de gebruiksklare levering die ArchiefKast.com aanbiedt. Zo wordt ook de roldeurkast Standaard in de afmeting 100bx40dx180h standaard gebruiksklaar opgeleverd. Wat houdt dit concreet in? U hoeft enkel aan te geven waar u de kast geplaatst wilt hebben en onze bezorgers nemen u verder alle zorgen uit handen. Of het nu een levering op de begane grond betreft of op een etage die enkel via trap te bereiken is, het bezorgteam zorgt ervoor dat de kasten op de gewenste locatie geleverd wordt. U hoeft dus niet zelf te sjouwen met deze zware stalen kasten.

Levertijd

De levertijd van de Inofec roldeurkast Standaard met de afmeting 100bx40dx180h bedraagt slechts 10 werkdagen. De kast behoort tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com en is zodoende direct uit voorraad leverbaar. Via het korte en eenvoudige bestelproces in de webshop, plaatst u uw bestelling. Deze wordt online bevestigd en ingepland voor uitlevering. Twee werkdagen voor levering krijgt u bericht van ons inzake de exacte leverdatum.

22277 22243 22253 22244

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 4
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 100 cm
Diepte 40 cm
Draagvermogen per Legbord 50 kg
Gewicht 73 kg
Hoogte 180 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Standaard
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja