Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 100bx43dx103h

Roldeurkast Trend 100bx43dx103h

€295,00
(€356,95 Incl. btw)
op bestelling
De Trend roldeurkast van het merk Inofec heeft een afmeting van 100bx43dx103h. Geschikt voor ordners en hangmappen. In 3 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Solide roldeurkast Trend Inofec

De Trend roldeurkast van het merk Inofec in de afmeting 100bx43dx103h is een zeer solide kast voor een aantrekkelijke prijs. De romp van de kast is volledig gelast en kan zodoende een behoorlijk gewicht aan ordners en/of hangmappen dragen. Om de roldeurkast Trend te beschermen tegen lichte gebruikersschade, is een krasbestendige structuurlak aangebracht (met uitzondering van de kleur aluminium). De stalen eindlamellen zorgen voor extra stevigheid. U sluit de kast eenvoudig af middels het bijgeleverde kwaliteitsslot, zodat uw documenten veilig liggen opgeborgen en niet toegankelijk zijn voor onbevoegden. U ontvangt overigens 2 sleutels bij het slot. De magnetische sluiting zorgt voor een nette en naadloze sluiting van de deuren. Doordat de deuren volledig in de kast verdwijnen en niet naar buiten draaien, is deze kast zeer ruimtebesparend. Hierdoor is de kast ook met name geschikt wanneer de ruimte in uw kantoor beperkt is. Dankzij de steldoppen die in de bodem zijn verwerkt, kunt u de kast stabiel zetten. De roldeurkast Trend biedt meerdere inrichtingsoplossingen. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. De meeste gebruikte toepassing zijn de legborden welke zowel geschikt zijn voor ordners als laterale hangmappen. De uittrekframes worden veel toegepast bij het gebruik van A4 en folio hangmappen. Middels de bijgeleverde breedtegeleider kunt u zelf de gewenste afstand bepalen. Tenslotte zijn de kasten ook in te richten met uittrekbare legborden en lades. De roldeurkast Trend heeft een afmeting van 100bx43dx103h. U kunt deze kast in de kleuren zwart, aluminium en wit bestellen. Uw roldeurkasten Trend koopt u snel en simpel via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar

De roldeurkast Trend in de afmeting 100bx43dx103h van het merk Inofec wordt standaard gratis en gebruiksklaar opgeleverd door ArchiefKast.com. Onze bezorgers zetten de kast netjes op de afgesproken plaats weg alwaar het plastic en karton van de kast wordt verwijderd. De levering is volledig ingehuisd, dus ook het interieur wordt in de kast geplaatst. Alle verpakking nemen wij retour, zodat u opgeruimd aan de slag kunt met de verdere inrichting van de kast.

Levertijd

ArchiefKast.com levert de roldeurkast Trend 100bx43dx103h van het merk Inofec al binnen 10 werkdagen gebruiksklaar bij u af. Dit model wordt door ons op voorraad gehouden en kan zodoende heel snel geleverd worden. Zodra wij uw online bestelling hebben mogen ontvangen, wordt deze zo spoedig mogelijk door ons bevestigd. Zodoende heeft u nog even gelegenheid om uw bestelling te controleren. Daarna wordt de levering ingepland door de collega’s van de afdeling planning. Twee werkdagen voor levering krijgt u hier bericht over.

22313 22344 22312

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 100 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 37,85 kg
Hoogte 103 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja