Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 100bx43dx133h

Roldeurkast Trend 100bx43dx133h

€315,00
(€381,15 Incl. btw)
op voorraad
De afmetingen van de Trend roldeurkast van het merk Inofec zijn 100bx43dx133h. Keuze uit 3 verschillende kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Kwaliteit roldeurkast Trend Inofec

De scherp geprijsde roldeurkast Trend 100bx43dx133h van het merk Inofec is een zware stalen kantoorkast. De volledig gelaste romp maakt de kast zeer geschikt voor de archivering van zware dossiers en ordners. Een voordeel van een roldeurkast ten opzichte van bijvoorbeeld een draaideurkast, is dat de deuren in de kast verdwijnen en niet naar buiten draaien. Hierdoor is de roldeurkast met recht ruimtebesparend. Erg geschikt dus wanneer de ruimte van uw kantoor wat beperkt is. De kunststof deuren met stalen eindlamellen zijn voorzien van een magneetstrip welke zorgt voor een naadloze sluiting. De kast is afsluitbaar met een kwaliteitsslot dat standaard met 2 sleutels wordt geleverd. Mocht er een sleutel kwijtraken, dan is er altijd een reservesleutel voorhanden. Eventuele oneffenheden in de vloer vangt u eenvoudig op door de stelvoetjes. Door deze in of uit te draaien kunt u de kast stabiliseren. De metalen onderdelen zijn afgewerkt met een structuurlak welke krasbestendig is (met uitzondering van de kleur aluminium). De roldeurkast Trend biedt meerdere inrichtingsopties. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. Wanneer u enkel ordners in de kast wilt opbergen, dan heeft u enkel legborden nodig. Indien u echter ook folio of A4 hangmappen in de kast kwijt wilt, dan adviseren wij u om er een uittrekframe bij te bestellen. Een uittrekbaar legbord kan handig zijn om dossiers op te leggen die u even wilt raadplegen. De uittreklade tenslotte is te gebruiken voor het opbergen van kleinere kantoorartikelen. De afmetingen van de roldeurkast Trend zijn 100bx43dx133h. Deze halfhoge kast is leverbaar in de kleuren zwart, aluminium en wit. Via een aantal korte stappen bestelt u online uw roldeurkasten Trend in de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare levering

Naast de scherpe prijzen biedt ArchiefKast.com als standaard service een gratis gebruiksklare levering. Dit wil zeggen dat de roldeurkast Trend 100bx43dx133h volledig ingehuisd wordt. U geeft aan waar de bezorgers de kast mogen plaatsen, ook wanneer dit bijvoorbeeld op een 3e etage is die enkel is te bereiken via trap. De bezorgers hangen eveneens de inrichting op de gewenste hoogte in de kast. Hierna wordt al het verpakkingsmateriaal mee retour genomen, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden.

Levertijd

De levertijd van de Inofec roldeurkast van de serie Trend in de afmeting 100bx43dx133h is zeer kort, namelijk maximaal 10 werkdagen. Dit model maakt deel uit van het standaard assortiment en is hierdoor direct uit voorraad te leveren. Wanneer u via de online shop een bestelling plaatst, wordt deze eerst door ons bevestigd. Vervolgens wordt uw bestelling ingepland voor uitlevering. Wij nemen 2 werkdagen voor levering nog even contact met u op om u te informeren over de uitlevering.

22315 22346 22314

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 100 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 44,94 kg
Hoogte 133 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja