Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 100bx43dx198h

Roldeurkast Trend 100bx43dx198h

€359,50
(€435,00 Incl. btw)
op bestelling
De afmetingen van de Trend roldeurkast van het merk Inofec zijn 100bx43dx198h. In te richten met (uittrekbare) legborden, uittrekframes en lades.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige stalen roldeurkast Trend Inofec

Het voordeel van een roldeurkast ten opzichte van een draaideurkast is dat de deuren volledig in de kast verdwijnen waardoor de kast in het gebruik minder ruimte in beslag neemt. Zeker wanneer de ruimte waarin u de kast nodig heeft enigszins beperkt is, kan de roldeurkast Trend uitkomst bieden. Deze kast biedt diverse inrichtingsmogelijkheden en is zodoende geheel af te stemmen op uw behoeftes en gebruik. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. Stel dat u zowel ordners als folio hangmappen in de kast wilt archiveren, dan adviseren wij u om legborden en uittrekframes met elkaar te combineren. Vindt u het ook handig om documenten even kort te raadplegen, dan biedt het uittrekbare legbord uitkomst. Kleinere kantoorartikelen zijn op bergen in de uittreklade. Ook uw vertrouwelijke documenten kunt u opbergen in de kast. Middels het kwaliteitsslot welke is uitgevoerd met een 3-puntssluiting is de kast volledig af te sluiten. Een 3-puntssluiting wil zeggen dat de deuren op 3 punten sluiten, dit voor extra veiligheid. Het slot wordt overigens geleverd met 2 sleutels. De stevigheid van de kast komt tot uiting in de volledig gelaste stalen ombouw en stalen eindlamellen. Om de roldeurkast Trend te beschermen tegen kleine krasjes en deukjes is een krasbestendige structuurlak aangebracht (met uitzondering van de kleur aluminium). De magnetische sluiting zorgt ervoor dat de deuren netjes op elkaar aansluiten. Eventuele oneffenheden in de vloer zijn eenvoudig op te vangen door de stelvoetjes in of uit te draaien. De Trend roldeurkast heeft een afmeting van 100bx43dx198h. U kunt deze kast in 3 kleuren bestellen; zwart, aluminium en wit. Uw roldeurkasten Trend van het merk Inofec bestelt u eenvoudig en snel via de online webshop van ArchiefKast.com.

Aflevering gebruiksklaar en kosteloos

Een kosteloze service die ArchiefKast.com standaard biedt, is de gebruiksklare aflevering. De bezorgers brengen de roldeurkast Trend 100bx43dx198h netjes naar de gewenste locatie. Ter plaatse wordt het karton en plastic verwijderd van de kast. De bezorgers hangen eveneens de bijbestelde inrichting in de kast. Al het verpakkingsmateriaal wordt retour genomen, zodat dit milieuvriendelijk verwerkt kan worden.

Levertijd

De roldeurkast Trend 100bx43dx198h van het merk Inofec wordt al binnen 10 werkdagen gebruiksklaar geleverd. De kast behoort namelijk tot het standaard programma van ArchiefKast.com en kan zodoende direct uit voorraad geleverd worden. Zodra u de roldeurkast via de online shop heeft besteld, ontvangt u hier een digitale orderbevestiging van. De collega’s van de planning bepalen vervolgens de leverdatum. Twee werkdagen voor levering wordt u hierover geïnformeerd.

22319 22345 22318

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 100 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 59,82 kg
Hoogte 198 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja