Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 100bx43dx70h

Roldeurkast Trend 100bx43dx70h

€275,00
(€332,75 Incl. btw)
op bestelling
De afmetingen van de Inofec roldeurkast uit de serie Trend zijn 100bx43dx70h. De kast biedt verschillende inrichtingsmogelijkheden. In 3 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Kwaliteit roldeurkast Trend Inofec

De prijs-kwaliteit verhouding van de Trend roldeurkast in de afmeting 100bx43dx70h is erg goed. De prijs spreekt natuurlijk voor zich. De goede kwaliteit van de kast komt echter in een aantal kenmerken tot uiting. De ombouw van de kast is volledig gelast waardoor de kast een behoorlijk gewicht aan dossiers en ordners kan dragen. De metalen onderdelen zijn afgewerkt met een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). Een ander kenmerk dat bijdraagt aan de stevigheid van de kast zijn de stalen eindlamellen. Dankzij de kunststof roldeuren die in de kast verdwijnen, is deze kast ook uitermate geschikt voor kleinere kantoorruimtes. De magnetische sluiting zorgt voor een naadloze sluiting van de deuren. Wanneer de vloer waarop de kast geplaatst wordt niet helemaal gelijk is, kunt u de kast toch stabiel plaatsen daar deze is uitgevoerd met 4 verstelbare doppen. U sluit de kast eenvoudig af middels het bijgeleverde kwaliteitsslot. Dit slot is standaard uitgevoerd met 2 sleutels. De kast is met diverse interieurmogelijkheden in te richten. U kunt de inrichting dus geheel op uw behoeftes afstemmen. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. De meest voorkomende inrichting zijn uiteraard de legborden, geschikt voor zowel ordners als laterale hangmappen. Een 2e optie zijn de uittrekframes, zowel te gebruiken voor A4 als folio hangmappen. Dan is er nog de mogelijkheid om een uittrekbaar legbord in de kast te plaatsen. De laatste optie tenslotte is een uittreklade waarin u bijvoorbeeld kleine kantoorartikelen op kunt bergen. De Trend roldeurkast heeft een afmeting van 100bx43dx70h. U kunt deze kast in de volgende 3 kleuren bestellen; zwart, aluminium en wit. Uw roldeurkasten Trend bestelt u eenvoudig en snel via de online webshop van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar en kosteloos

De Trend roldeurkast met de afmeting 100bx43dx70h wordt altijd kosteloos en gebruiksklaar afgeleverd door het team van bezorgers van ArchiefKast.com. U hoeft alleen aan te geven waar u de roldeurkast geplaatst wilt hebben. De bezorgers leveren de kast op de afgesproken locatie af. Hier wordt het verpakkingsmateriaal zoals karton en plastic verwijderd. Vervolgens wordt het bestelde interieur in de kast gehangen. Wij nemen alle verpakking overigens ook weer mee retour, zodat u opgeruimd aan de slag kunt met de verdere inrichting van de kast.

Levertijd

ArchiefKast.com heeft deze roldeurkast Trend in de afmeting 100bx43dx70h aan het standaard assortiment toegevoegd. Hierdoor is de kast direct uit voorraad te leveren. De levering bedraagt dan ook maximaal 10 werkdagen. Zodra wij uw online bestelling hebben ontvangen, wordt het uitlevertraject in gang gezet. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de aflevering met u af te stemmen.

22311 22339 22310

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 100 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 30,17 kg
Hoogte 70 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja