Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 120bx43dx103h

Roldeurkast Trend 120bx43dx103h

€305,00
(€369,05 Incl. btw)
op voorraad
De afmetingen van de Trend roldeurkast van het merk Inofec zijn 120bx43dx103h. Onder meer in te richten met uittrekframes en legborden.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Sterke en voordelige roldeurkast Trend Inofec

De voordelige en sterke roldeurkast Trend met de afmeting 120bx43dx103h van het merk Inofec is in te richten met verschillende interieurs. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. U kunt ook kiezen voor een combinatie van diverse inrichtingsmogelijkheden. Wanneer u bijvoorbeeld veel gebruik maakt van A4 of folio hangmappen, adviseren wij u om uittrekframes bij deze kast te bestellen. Indien u ook behoefte heeft om ordners in de kast te archiveren, bieden de legborden uitkomst. Een uittrekbaar legbord kan handig zijn om documenten even te kunnen raadplegen. De laatste inrichtingsoptie is de uittreklade, handig om kleine kantoorartikelen in op te bergen. Het voordeel van een roldeurkast ten opzichte van een draaideurkast zijn uiteraard de deuren. Deze zijn ruimtebesparend doordat ze volledig in de kast verdwijnen. De deuren zijn uitgevoerd met stalen eindlamellen en een magneetstrip. Door deze strip sluiten de deuren naadloos op elkaar aan. De kast is ook geschikt om vertrouwelijke dossiers in te bewaren. U kunt de kast namelijk afsluiten met een kwaliteitsslot. Dit slot wordt standaard met 2 sleutels geleverd. Mocht u onverhoopt een sleutel verliezen, dan is er altijd een reservesleutel voorhanden. De stalen ombouw is volledig gelast en afgewerkt met een krasbestendige structuurlak. Het is mogelijk dat de vloer waarop de kast komt te staan niet helemaal gelijk is. Dit vangt u eenvoudig op door de stelvoetjes in of uit te draaien, zodat de kast niet meer wiebelt. De roldeurkast Trend heeft een afmeting van 120bx43dx103h. U kunt deze kast in de volgende 3 kleuren bestellen; zwart, aluminium en wit. Uw roldeurkasten Trend koopt u snel en simpel via de online webshop van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar

ArchiefKast.com biedt als gratis service een gebruiksklare levering. Dit betekent dat onze bezorgers de roldeurkast Trend met de afmeting 120bx43dx103h volledig inhuizen, ook wanneer het levering op een etage betreft. Wanneer ze de kast op de juiste locatie hebben afgeleverd, wordt de inrichting in de kast opgehangen. Het verpakkingsmateriaal wordt tenslotte mee retour genomen, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd kan worden.

Levertijd

De levertijd van de roldeurkast Trend in de afmeting 120bx43dx103h bedraagt slechts maximaal 10 werkdagen. Deze snelle levertijd kunnen wij garanderen door het feit dat deze kast tot het standaard assortiment behoort. De kast kan hierdoor direct uit voorraad geleverd worden.

22323 22337 22322

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 120 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 42,12 kg
Hoogte 103 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja