Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 120bx43dx133h

Roldeurkast Trend 120bx43dx133h

€329,50
(€398,70 Incl. btw)
op bestelling
De Inofec roldeurkasten van de serie Trend heeft een afmeting van 120bx43dx133h. Leverbaar in 3 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige stalen roldeurkast Trend Inofec

De roldeurkast Trend 120bx43dx133h van het merk Inofec is een sterke stalen kantoorkast en zeer voordelig in prijs. De kast is voor meerdere doeleinden te gebruiken en kan in verschillende ruimtes gebruikt worden. Indien u de kast enkel met legborden inricht, kunt u enkel ordners en laterale hangmappen in de kast opbergen. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. Maar wanneer u er een uittrekframe bij bestelt, is het mogelijk om ook A4 en folio hangmappen in de kast op te hangen. Twee andere accessoires om de roldeurkast Trend mee in te richten zijn de uittrekbare legborden en de uittreklades. Doordat de kunststof deuren met stalen eindlamellen volledig in de kast verdwijnen neemt de kast weinig ruimte in beslag. De metalen onderdelen zijn afgewerkt met een structuurlak die krasbestendig is (met uitzondering van de kleur aluminium). De stevigheid wordt gegarandeerd door de volledig gelaste stalen ombouw. Dankzij deze sterke ombouw kan de kast een behoorlijk gewicht aan dossiers dragen. Doordat de kast middels een slot afgesloten kan worden, is de kast ook geschikt om vertrouwelijke dossiers in de kast te bewaren. Het slot wordt standaard met 2 sleutels geleverd. Oneffenheden in de vloer zijn op te vangen door de stelvoetjes. Deze zitten standaard in de bodem van de kast verwerkt en draait u eenvoudig in of uit totdat de kast niet meer wiebelt. De afmetingen van de Trend roldeurkast zijn 120bx43dx133h. Het is mogelijk om dit model in 3 kleuren te bestellen; zwart, aluminium en wit. Uw roldeurkasten Trend bestelt u simpel en snel via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare levering

De roldeurkast Trend 120bx43dx133h van het merk Inofec wordt gratis gebruiksklaar bij u geleverd. Deze service wordt standaard aangeboden aan al onze klanten. Dit houdt in dat u deze kasten niet zelf hoeft te sjouwen. Onze bezorgers nemen u dit zware werk uit handen. Zij beschikken ook over de nodige kennis om deze kasten verantwoord te tillen. Wanneer de kast op de juiste plek staat, wordt de inrichting in de kast geplaatst. Het verpakkingsmateriaal wordt retour genomen en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Levertijd

ArchiefKast.com levert de Trend roldeurkast 120bx43dx133h van het merk Inofec al binnen 10 werkdagen. Zodra wij uw online bestelling hebben mogen ontvangen, krijgt u een digitale orderbevestiging. Zodoende heeft u de gelegenheid om uw bestelling nog even te controleren. Vervolgens wordt door de collega’s van de afdeling planning de leverdatum bepaald. Twee werkdagen voor levering informeren zij u over de exacte leverdag.

22325 22338 22324

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 120 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 48,78 kg
Hoogte 133 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja