Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 120bx43dx160h

Roldeurkast Trend 120bx43dx160h

€349,50
(€422,90 Incl. btw)
op bestelling
De afmetingen van de roldeurkast Trend van het merk Inofec zijn 120bx43dx160h. De kast biedt verschillende inrichtingsmogelijkheden.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige en sterke roldeurkast Trend Inofec

De voordelig geprijsde roldeurkast Trend 120bx43dx160h van het merk Inofec is voor vele inrichtingsmogelijkheden geschikt. De meeste gebruikte toepassing zijn de legborden. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. Deze legborden kunt u zowel gebruiken voor het archiveren van ordners als laterale hangmappen. Ook wordt de kast veelvuldig gebruikt voor de archivering van A4 en folio hangmappen. Deze kunt u opbergen in de uittrekframes. Wanneer u regelmatig even dossiers uit de roldeurkast wilt raadplegen, raden wij u aan om een uittrekbaar legbord bij te bestellen. Hier kunt u uw dossiers dan even op leggen. De laatste optie om in de roldeurkast Trend op te hangen is de uittreklade voor het bewaren van kleinere kantoorartikelen. Een voordeel van de roldeurkast Trend ten opzichte van een draaideurkast is dat de kunststof deuren volledig in de kast verdwijnen en daardoor geen ruimte in beslag nemen. U kunt deze kast met recht ruimtebesparend noemen. De deuren zijn voor extra stevigheid uitgevoerd met stalen eindlamellen. Tevens zijn de deuren uitgerust met een magneetstrip welke ervoor zorgt dat ze naadloos sluiten. De stalen ombouw is afgewerkt met een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium) en volledig gelast. Het is mogelijk om de kast af te sluiten middels het bijgeleverde kwaliteitsslot met 3-puntssluiting. Dit wil zeggen dat de deuren op maar liefst 3 punten sluiten. Doordat de kast afsluitbaar is, is de kast ook geschikt om vertrouwelijke documenten in te bewaren. Het slot is overigens voorzien van 2 sleutels. Het kan natuurlijk voorkomen dat de vloer waarop de kast komt te staan, niet helemaal gelijk is en hierdoor gaat wiebelen. Om dit te voorkomen kunt u de 4 steldoppen in of uit draaien en de kast zodoende stabiliseren. De roldeurkast Trend heeft een afmeting van 120bx43dx160h. U kunt dit model in de volgende 3 kleuren bestellen; zwart, aluminium en wit. Uw roldeurkasten Trend bestelt u online via de webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare aflevering

De Trend roldeurkast 120bx43dx160h van het merk Inofec wordt volledig gratis geleverd, ingehuisd en gemonteerd. Dat wil zeggen dat het team van bezorgers van ArchiefKast.com de kast netjes op de door u aangegeven locatie aflevert. Ook wanneer het een levering op een etage betreft die enkel via de trap te bereiken is. Onze bezorgers beschikken over de nodige kennis om een dergelijk zware roldeurkast verantwoord naar boven te tillen. U hoeft dit zware werk dus niet zelf te doen. Wanneer de kast op de juiste plek staat, wordt het bijbestelde interieur in de kast opgehangen. Na levering nemen wij het plastic en karton mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd kan worden.

Levertijd

De levertijd van de roldeurkast Trend 120bx43dx160h van het merk Inofec bedraagt slechts maximaal 10 werkdagen. Dit model maakt deel uit van het standaard assortiment van ArchiefKast.com en kan zodoende zeer snel geleverd worden. Wanneer u via de online shop uw bestelling heeft geplaatst, wordt deze zo spoedig mogelijk door ons bevestigd. U heeft dan ook de gelegenheid om uw bestelling nog even te controleren alvorens deze wordt geleverd. Twee werkdagen voor levering informeren wij over de leverdatum.

22327 22354 22326

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 120 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 59,92 kg
Hoogte 160 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja