Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 120bx43dx198h

Roldeurkast Trend 120bx43dx198h

€369,50
(€447,10 Incl. btw)
op voorraad
De Trend roldeurkast van het merk Inofec heeft een afmeting van 120bx43dx198h. Leverbaar in 3 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige metalen roldeurkast Trend Inofec

De erg voordelige roldeurkast Trend 120bx43dx198h van het merk Inofec is een kast die in veel ruimtes toegepast kan worden, van archief- en kantoor- tot een vergaderruimte. Doordat de kunststof deuren volledig in de kast verdwijnen is deze kast zeer ruimtebesparend. Daarnaast biedt de roldeurkast Trend veel verschillende inrichtingsmogelijkheden. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. U kunt de inrichting zodoende geheel op uw eigen behoeftes en wensen afstemmen. Indien u zowel ordners als folio of A4 hangmappen in de kast wilt opbergen, raden wij u een combinatie aan van legborden en uittrekframes. Wanneer u enkel ordners in de kast wilt archiveren, dan dient u enkel legborden bij te bestellen. Deze hoge roldeurkast biedt plaats aan maar liefst 5 rijen ordners. Kleinere kantoorartikelen bergt u eenvoudig op in de uittreklade. De laatste optie om uw kast mee in te richten is het uittrekbare legbord. Handig om even wat documenten op te leggen die u wilt raadplegen.

Dankzij de volledig gelaste stalen ombouw kan deze kast een behoorlijk gewicht aan dossiers dragen. De stevigheid van de roldeurkast Trend komt eveneens tot uiting in de stalen eindlamellen van de deuren. Om deze netjes en naadloos te laten sluiten zijn deze tevens uitgevoerd met een magneetstrip. De metalen onderdelen zijn afgewerkt met een structuurlak die krasbestendig is (met uitzondering van de kleur aluminium). Het slot is voorzien van een zogenaamde 3-puntssluiting wat wil zeggen dat de deuren op 3 punten sluiten. U kunt dus ook veilig vertrouwelijke documenten in de kast opbergen, de kast is immers volledig afsluitbaar. Het slot wordt standaard met 2 sleutels geleverd. Mocht u een sleutel kwijt raken, dan heeft u altijd nog een reservesleutel waarmee u de kast kunt openen.

De kast is te stabiliseren met behulp van de 4 justeerdoppen die in de bodem van de kast verwerkt zijn. De afmetingen van de roldeurkast Trend van het merk Inofec zijn 120bx43dx198h. Dit model is te leveren in de kleuren zwart, aluminium en wit. Via een paar eenvoudige stappen bestelt u via de online webshop van ArchiefKast.com snel en simpel uw roldeurkasten Trend.

Gratis levering en montage

De Trend roldeurkast 120bx43dx198h wordt geheel gratis geleverd en gemonteerd. Deze service wordt standaard aangeboden aan onze klanten. U hoeft dus niet zelf te sjouwen met deze kasten. Wij nemen u dit zware werk graag uit handen. Onze bezorgers beschikken over de benodigde kennis om dit soort kasten verantwoord te tillen, ook naar een etage via trap. U hoeft enkel maar aan te geven waar u de kast geplaatst wilt hebben. Zodra de kast op de juiste locatie staat, wordt het interieur in de kast opgehangen. Ook dit is geheel gratis bij de levering inbegrepen. Ook het verpakkingsmateriaal gaat met de bezorgers mee retour, zodat dit milieuvriendelijk verwerkt kan worden en u opgeruimd aan de slag kunt.

Levertijd

De roldeurkast Trend 120bx43dx198h is heel snel te leveren, namelijk al binnen maximaal 10 werkdagen. De kast behoort tot het standaard programma en is hierdoor direct uit voorraad leverbaar. U ontvangt eerst een bevestiging van uw online bestelling. Vervolgens wordt door de collega’s van de afdeling planning de levering gepland. Twee werkdagen voor levering ontvangt u hier bericht over.

22329 22355 22328

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 120 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 66,15 kg
Hoogte 198 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja