Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 120bx43dx70h

Roldeurkast Trend 120bx43dx70h

€285,00
(€344,85 Incl. btw)
op voorraad
De Trend roldeurkast van het merk Inofec heeft een afmeting van 120bx43dx70h. De kast is in te richten met o.a. legborden en uittrekframes. 3 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Stevige roldeurkast Trend Inofec

De roldeurkast Trend met de afmeting 120bx43dx70h van het merk Inofec is een stevige kantoorkast met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De kast biedt diverse inrichtingsmogelijkheden. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. U kunt de inrichting geheel afstemmen op uw behoeftes. Indien u bijvoorbeeld enkel ordners in de kast op wilt bergen volstaat een legbord. Wilt u A4 of folio hangmappen in de kast ophangen, dan kunt u het beste een uittrekframe bijbestellen. Het is ook mogelijk om de kast in te richten met een uittrekbaar legbord of een uittreklade. De roldeurkast heeft als voordeel dat de deuren volledig in de kast verdwijnen waardoor de kast ruimtebesparend is. De stalen ombouw is compleet gelast en is daardoor erg stabiel. De stalen eindlamellen zorgen voor extra stevigheid. Om de kast te beschermen tegen kleine krasjes en deukjes zijn alle metalen onderdelen afgewerkt met een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). De magnetische sluiting zorgt ervoor dat de deuren naadloos sluiten. U kunt de kast eveneens met een slot afsluiten. Dit wordt standaard met 2 sleutels geleverd. Met behulp van de justeerdoppen kunt u de kast stabiliseren. De afmetingen van de roldeurkast Trend zijn 120bx43dx70h. Er zijn 3 kleuren leverbaar; zwart, aluminium en wit. Via een paar korte stappen in de online webwinkel van ArchiefKast.com bestelt u snel en eenvoudig uw roldeurkasten Trend.

Levering gebruiksklaar

De roldeurkast Trend 120bx43dx70h van het merk Inofec wordt gratis gebruiksklaar opgeleverd door het bezorgteam van ArchiefKast.com. Deze gebruiksklare levering is inclusief inhuizing en montage van de inrichting. De kast wordt naar de juiste ruimte gebracht. Hier wordt alle verpakking verwijderd. Vervolgens wordt de inrichting in de kast opgehangen.

Levertijd

De levertijd van de roldeurkast Trend 120bx43dx70h van het merk Inofec bedraagt slechts 10 werkdagen. Dit model behoort namelijk tot het standaard programma van ArchiefKast.com en kan zodoende direct uit voorraad geleverd worden. Zodra wij uw online bestelling ontvangen hebben, krijgt u een hier een digitale bevestiging van. Twee werkdagen voor levering krijgt u bericht over de exacte leverdatum.

22321 22336 22320

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 120 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 34,05 kg
Hoogte 70 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja