Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 80bx43dx198h

Roldeurkast Trend 80bx43dx198h

€349,50
(€422,90 Incl. btw)
op bestelling
De afmetingen van de roldeurkast Trend van het merk Inofec zijn 80bx43dx198h. In te richten met (uittrekbare) legborden, uittrekframes en –lades.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige roldeurkast Trend Inofec

De voordelige roldeurkast Trend 80bx43dx198h van het merk Inofec is speciaal ontwikkeld om uw kantoorruimte optimaal te gebruiken. Daar de kunststof lameldeuren volledig in de kast verdwijnen, heeft deze kast minder ruimte nodig in vergelijking tot een kast waarvan de deuren naar buiten draaien. De kast is daarmee uitermate geschikt wanneer uw kantoorruimte enigszins beperkt is, maar toch veel opbergruimte nodig heeft. De roldeurkast is uitgevoerd met een romp die volledig gelast is en eindlamellen van staal heeft, wat bijdraagt aan de stevigheid. De magneetstrip op de deuren zorgt voor een naadloze sluiting. Om de kast te beschermen tegen kleine krasjes en deukjes is een krasbestendige structuurlak aangebracht (met uitzondering van de kleur aluminium). De roldeurkast Trend is uitgevoerd met een kwaliteitsslot met een 3-puntssluiting, wat inhoudt dat de deuren op 3 punten sluiten. Standaard ontvangt u 2 sleutels bij het slot. Eventuele oneffenheden in de vloer zijn te overbruggen middels de 4 justeerdoppen waarmee u de kast stabiel zet. U kunt deze kast geheel naar eigen wens en gebruik inrichten. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. Wanneer u veel gebruik maakt van A4 en folio hangmappen, dan adviseren wij u om uittrekframes in de kast op te hangen. Wanneer u de kast volledig in wilt richten met ordners dan volstaan enkel legborden. Daarnaast is het nog mogelijk om uittrekbare legborden of lades in de kast te plaatsen. De kast is zodoende multifunctioneel inzetbaar. De afmetingen van de roldeurkast Trend zijn 80bx43dx198h. U kunt deze kast bestellen in 3 verschillende kleuren; zwart, aluminium en wit. Via een paar korte stappen doorloopt het online bestelproces binnen de webshop van ArchiefKast.com en bestelt u uw roldeurkasten Trend.

Levering gebruiksklaar

Een bijkomend voordeel om uw roldeurkasten Trend bij ArchiefKast.com te kopen, naast de scherpe prijzen, is de gratis gebruiksklare levering. Ons team van bezorgers brengt uw kast naar de gewenste locatie, ook wanneer dit op een etage is die enkel via een trap te bereiken is. Onze bezorgers beschikken ook over de benodigde kennis om dit soort zware kasten verantwoord naar een etage te tillen. Zodra de kast op zijn plek staat, wordt de inrichting in de kast opgehangen. Al het karton en plastic nemen wij bovendien mee retour en wordt op een milieuverantwoorde wijze verwerkt.

Levertijd

ArchiefKast.com levert de Trend roldeurkast 80bx43dx198h direct uit voorraad en dat is al binnen slechts 10 werkdagen. Via de online webwinkel plaatst u snel en eenvoudig uw bestelling. Deze wordt zo spoedig mogelijk door ons bevestigd en ingepland voor uitlevering. Twee werkdagen voor levering ontvangt u van ons een bericht over de exacte leverdatum.

22309 22343 22308

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 80 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 49,52 kg
Hoogte 198 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja