Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Roldeurkast Trend 80bx43dx70h

Roldeurkast Trend 80bx43dx70h

€265,00
(€320,65 Incl. btw)
op bestelling
De roldeurkast Trend van het merk Inofec heeft een afmeting van 80bx43dx70h. Geschikt voor ordners en hangmappen. Leverbaar in 3 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige roldeurkast Trend Inofec

De roldeurkast Trend 80bx43dx70h van het merk Inofec heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit komt in een aantal kenmerken tot uiting. Zo is de romp van de kast volledig gelast en afgewerkt met een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). Doordat de roldeuren volledig in de kast verdwijnen, is deze kast een echte ruimtebespaarder en inzetbaar in vele kantoortoepassingen. De kunststof roldeuren zijn voorzien van stalen eindlamellen en sluiten dankzij de magnetische sluiting naadloos op elkaar aan. Middels het bijgeleverde slot sluit u de kast eenvoudig af. Dit slot wordt standaard met 2 sleutels geleverd. Mocht u een sleutel kwijt raken, dan heeft u altijd nog een extra sleutel voorhanden. Bij eventuele oneffenheden in de vloer draait u de steldoppen eenvoudig in of uit, zodat de kast stabiel staat. De Trend roldeurkast heeft uitgebreide inrichtingsmogelijkheden. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd, omdat u zelf de inrichting kunt samenstellen. Het legbord is geschikt voor ordners en laterale hangmappen. Wanneer u A4 en folio hangmappen in de kast wilt opbergen, raden wij u een uittrekframe aan. Het uittrekbare legbord kan handig zijn om documenten even te raadplegen. Een 4e inrichtingsmogelijkheid is de uittreklade. Deze kan gebruikt worden voor het opbergen van bijvoorbeeld kleine kantoorartikelen. De afmeting van de Trend roldeurkast is 80bx43dx70h. De kast is leverbaar in de kleuren zwart, aluminium en wit. Uw roldeurkasten Trend van het merk Inofec bestelt u snel en eenvoudig via de online webshop van ArchiefKast.com.

Levering gratis en gebruiksklaar

De bezorgers van ArhiefKast.com komen de roldeurkast Trend met de afmeting 80bx43dx70h standaard gratis en gebruiksklaar bij u afleveren. U hoeft enkel maar aan te geven waar u de kast geplaatst wilt hebben. Het bezorgteam plaatst de kast vervolgens in de gewenste ruimte. Het karton en plastic wordt verwijderd en retour genomen voor een milieuverantwoorde verwerking. Tevens wordt de bestelde inrichting in de kast gehangen. De kast is nu direct klaar voor gebruik.

Levertijd

De Trend roldeurkast 80bx43dx70h van het merk Inofec wordt binnen slechts 10 werkdagen gebruiksklaar geleverd. Deze kast maakt deel uit van het standaard programma van ArchiefKast.com en is zodoende direct uit voorraad te leveren. Zodra wij uw online bestelling hebben mogen ontvangen, wordt deze digitaal aan u bevestigd. De order wordt ingepland voor uitlevering en 2 werkdagen voor levering wordt u door ons geïnformeerd.

22301 22340 22300

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 80 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 25,94 kg
Hoogte 70 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja