Groots assortiment aan rolluikkasten

De online webshop van ArchiefKast.com heeft een zeer groot en uitgebreid assortiment rolluikkasten. Zo kunt u kasten kiezen op basis van merk, afmeting, kleur en prijs. Er worden 4 merken verkocht, namelijk Inofec, Bisley, Robberechts en Triumph. De rolluikkasten worden gebruiksklaar bij u op het kantoor geleverd. Bestel nu uw rolluikkast en u kunt al binnen 10 werkdagen gebruik maken van uw kast. 

Rolluikkasten

Stevige en afsluitbare rolluikkasten

De rolluikkasten van ArchiefKast.com zijn zeer stevig en sterk. De kasten zijn namelijk gemaakt van zeer sterk gelast staal. Op de rolluikkasten is een speciale lak aangebracht. Deze lak zorgt ervoor dat de kast beschermd is tegen kleine krasjes. De lamellen zijn gemaakt van kunststof. De roldeuren gaan heel makkelijk open en dicht dankzij het goede geleidingssysteem. Tevens verdwijnen de roldeuren in de kast, waardoor de rolluikkasten minder ruimte in beslag nemen dan bijvoorbeeld een draaideurkast waarvan de deuren naar buiten draaien. Alle rolluikkasten zijn voorzien van een slot en kunnen zodoende op slot. 

De kasten zijn in te richten met verschillende accessoires, zoals legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. U kunt de inrichting van de kast afstemmen op uw wensen. Als u veel gebruik maakt van ordners, dan zijn legborden zeer geschikt. Maar als u veel documenten bewaart in hangmappen, dan kunnen uittrekframes zeer praktisch zijn. Als u wat grotere producten/documenten wilt bewaren, dan kiest u voor uittreklades. De uittrekbare legborden zijn handig wanneer u documenten wilt raadplegen uit uw rolluikkast.  Alle rolluikkasten worden inclusief legborden geleverd. Wanneer u een hoog kantoor heeft, dan zijn opzetkasten handig. Deze kunt u bovenop de rolluikkasten plaatsen voor extra opbergruimte. Deze kasten kunt u heel makkelijk in iedere kantoorruimte plaatsen.

Snelle en gratis gebruiksklare oplevering van uw rolluikkast

ArchiefKast.com probeert uw rolluikkast altijd zo snel mogelijk te leveren. Per rolluikkast staat de levertijd aangegeven. Naast onze snelle levering zorgen wij er ook voor dat u meteen van uw rolluikkast gebruik kunt maken. De monteurs van ArchiefKast.com monteren uw kast op uw kantoor. Zij zorgen er ook voor dat uw kast op de gewenste plaats in uw kantoor komt te staan. Mocht uw kantoor op een etage gevestigd zijn, dan is dat voor ons ook geen probleem. Twee werkdagen voor de levering wordt er met u contact opgenomen om de kasten te leveren.

Voordelig online rolluikkasten kopen

Wanneer u nieuwe en tevens zeer goedkope rolluikkasten wilt kopen, dan moet u bij de online webshop van ArchiefKast.com zijn. U heeft de keuze uit meer dan 100 verschillende rolluikkasten. Naast de 4 merken Inofec, Bisley, Robberechts en Triumph, heeft u ook de keuze uit meerdere afmetingen en kleuren. ArchiefKast.com is ook uw leverancier voor brandkasten, folderkasten, jaloeziedeurkasten, schuifdeurkasten en andere stalen kasten. Bestel daarom uw rolluikkast bij ArchiefKast.com.