Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Schuifdeurkast 120b x 200h

Schuifdeurkast 120b x 200h

€399,50
(€483,40 Incl. btw)
op bestelling
De Praktika schuifdeurkast met de afmeting 120bx45dx200h is voorzien van 4 legborden. Te bestellen in 2 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige schuifdeurkast Praktika Inofec

De schuifdeurkasten Praktika van het merk Inofec zijn zeer voordelig in prijs en bovendien van oerdegelijke kwaliteit. U kunt deze kasten uitstekend gebruiken voor het archiveren van uw ordners en mappen. Deze schuifdeurkast kan immers een behoorlijk gewicht dragen. Het materiaal waaruit de kasten zijn gefabriceerd is een sterk staal. Dit maakt de kasten zeer solide. De lak beschermt de kast tegen kleine krasjes. De schuifdeurkast wordt standaard met 4 legborden geleverd. Mocht dit echter niet voldoende zijn, dan kunt u eenvoudig via de webshop extra legborden bijbestellen. De legborden zijn zowel geschikt om ordners als laterale A4 hangmappen te archiveren. De lichtlopende schuifdeuren zorgen ervoor dat u de kast soepel kunt openen en sluiten. De deuren zijn tevens voorzien van een cilinderslot, zodat u de kast kunt afsluiten. Zo liggen uw documenten veilig opgeborgen. Het slot wordt met 2 sleutels geleverd. De afmeting van de schuifdeurkast Praktika is 120bx45dx200h. U kunt dit model bestellen in de kleuren zwart en lichtgrijs. Via de webwinkel van ArchiefKast.com plaatst u snel en eenvoudig uw online bestelling schuifdeurkasten Praktika.

Levering gebruiksklaar

ArchiefKast.com levert de Praktika schuifdeurkasten van het merk Inofec standaard gratis gebruiksklaar bij u op. De kast wordt in pakketten geleverd en naar de door u aangegeven locatie gebracht. Pas op de juiste locatie wordt de kast in elkaar gezet en compleet voor u gemonteerd. Het voordeel van montage op locatie is dat wanneer de kast via een trap naar een etage gebracht dient te worden en de trapdoorgang vrij klein is, de pakketten gemakkelijk naar de etage gebracht kunnen worden in tegenstelling tot een reeds gemonteerde kast. Na levering is de kast direct klaar om ingericht te worden.

Levertijd

Daar de schuifdeurkast Praktika van het merk Inofec tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com behoort, kan deze kast al binnen slechts 10 werkdagen geleverd worden. Zodra u via de online webshop uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een digitale orderbevestiging. Vervolgens nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op om de leverdatum aan u door te geven.

21012 21013

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 4
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 120 cm
Diepte 45 cm
Draagvermogen per Legbord 50 kg
Gewicht 85,2 kg
Hoogte 200 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Praktika
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja