Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Schuifdeurkast Praktika 150bx45dx200h

Schuifdeurkast Praktika 150bx45dx200h

€449,00
(€543,29 Incl. btw)
op bestelling
De afmetingen van de schuifdeurkast Praktika zijn 150bx45dx200h. De kast is uitgevoerd met 4 legborden. Te bestellen in 2 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelig geprijsde schuifdeurkast Praktika Inofec

Deze voordelig geprijsde schuifdeurkast Praktika is een zeer solide kast welke vervaardigd is uit zwaar metaal. Om de kast metaal te beschermen tegen kleine krasjes is deze voorzien van een beschermende lak. Standaard wordt de kast geleverd met 4 legborden. Deze kunt u zowel gebruiken voor ordners als laterale A4 hangmappen. Optioneel kunt u extra legborden bijbestellen via de online webshop van ArchiefKast.com. De lichtlopende schuifdeuren maken het mogelijk om de kast zonder enige moeite te openen en sluiten. Mocht u vertrouwelijke documenten in de kast op willen bergen, dan is dit ook geen probleem. U sluit de kast eenvoudig af middels het kwaliteit cilinderslot. Hierbij krijgt u standaard 2 sleutels geleverd, dus mocht u onverhoopt 1 sleutel kwijtraken, dan heeft u altijd een extra sleutel voorhanden. De schuifdeurkast Praktika heeft de afmeting 150bx45dx200h en kunt u bestellen in 2 kleuren, namelijk zwart en lichtgrijs. Uw schuifdeurkasten Praktika bestelt u eenvoudig via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare en kosteloze aflevering

De schuifdeurkast Praktika van het merk Inofec wordt standaard gebruisklaar en kosteloos opgeleverd door het bezorgteam van ArchiefKast.com. De kast wordt in een aantal pakketten geleverd en naar de door gewenste locatie gebracht. Hier wordt de kast compleet voor u gemonteerd waarbij ook de legborden in de kast gehangen worden. Montage op locatie van een dergelijk grote schuifdeurkast kan uitkomst bieden wanneer de trapdoorgang in uw bedrijf aan de krappe kant is waardoor een kast in zijn geheel niet naar boven zou kunnen. Zo kunt u toch een brede en hoge kast op een etage plaatsen.

Levertijd

De Praktika schuifdeurkast is niet uit voorraad leverbaar en zodoende bedraagt de levertijd langer dan de gebruikelijke 10 werkdagen. De langere levertijd komt door het gegeven dat dit model schuifdeurkast niet tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com behoort. U kunt deze kast echter gewoon bestellen via de online webshop. De door u bestelde kast wordt namelijk speciaal voor u op referentie besteld. Zodra de kast in ons magazijn arriveert, nemen wij contact met u op om de aflevering kort te sluiten.

21014 21015

Aantal Laden / Vakken N.v.t.
Aantal Legborden 4
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 150 cm
Diepte 45 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 105 kg
Hoogte 200 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Praktika
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja