Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Schuifdeurkast Praktika 150bx45dx90h

Schuifdeurkast Praktika 150bx45dx90h

€329,50
(€398,70 Incl. btw)
op bestelling
De schuifdeurkast Praktika van het merk Inofec heeft de volgende afmetingen; 150bx45dx90h. Inclusief 1 legbord. Te bestellen in diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Kwaliteit schuifdeurkast Praktika Inofec

De Praktika schuifdeurkast van het merk Inofec is een kast van hoogwaardige kwaliteit. Het materiaal waaruit de kast vervaardigd is, is van zwaar staal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de kast een behoorlijk gewicht aan ordners en hangmappen kan dragen. Tevens is de kast uitgevoerd met een krasvaste lak. Deze hoge kwaliteit heeft echter niet als gevolg dat de prijs van deze kast enorm hoog is. Integendeel, deze kast is zeer voordelig in prijs. Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding dus. De lichtlopende schuifdeuren zorgen ervoor dat u de kast soepel kunt openen en sluiten. Middels het cilinderslot is het eveneens mogelijk om de schuifdeurkast af te sluiten, zodat uw documenten veilig opgeborgen zijn. Het cilinderslot wordt standaard bijgeleverd met 2 sleutels. De schuifdeurkast wordt standaard met 1 legbord geleverd. Optioneel is het mogelijk extra legborden bij te bestellen. Het is legbord is geschikt voor ordners en laterale A4 hangmappen. De afmeting van de schuifdeurkast Praktika is 150bx45dx90h. De kast is te bestellen in 2 kleuren, te weten; zwart en lichtgrijs. Via de online webwinkel van ArchiefKast.com bestelt u eenvoudig uw schuifdeurkasten Praktika.

Gratis gebruiksklare aflevering

ArchiefKast.com levert de Praktika schuifdeurkast 150bx45dx90h gratis gebruiksklaar bij u af. De kast wordt in pakketten geleverd en pas op locatie bij u gemonteerd. Dit heeft als voordeel dat wanneer de schuifdeurkast op een etage via trap geplaatst dient te worden en de trapdoorgang beperkt is, de kast toch naar boven kan. Eenmaal op de juiste locatie wordt de schuifdeurkast volledig voor u gemonteerd waarbij al het verpakkingsmateriaal door ons retour wordt genomen. Na levering kunt u de kast dus direct in gebruik nemen.

Levertijd

De schuifdeurkast Praktika in de afmeting 150bx45dx90h kan op bestelling geleverd worden. Hierdoor bedraagt de levertijd meer dan de gebruikelijke 10 werkdagen. Dit model maakt namelijk geen deel uit van het standaard assortiment en kan zodoende niet direct uit voorraad geleverd worden. Wanneer u deze schuifdeurkast via de online webwinkel bestelt, wordt de kast speciaal voor u op referentie in bestelling gezet bij onze leverancier. Zodra de kast in magazijn binnenkomt, spreken wij een leverdatum met u af.

21008 21009

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 1
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 150 cm
Diepte 45 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 48 kg
Hoogte 90 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Praktika
Topblad Ja
Uitgevoerd met Slot Ja