0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Schuifdeurkasten

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De online webshop van ArchiefKast.com biedt een ruim assortiment aan schuifdeurkasten. De kasten zijn leverbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen en kleuren. Momenteel leveren wij alleen de schuifdeurkasten van Inofec. De schuifdeurkasten zijn standaard voorzien van legborden en zijn gemaakt van een zeer hoge kwaliteit staal. De schuifdeurkasten zijn voorzien van lichtlopende schuifdeuren, zodat u de kast makkelijk kunt openen. De schuifdeurkasten zijn leverbaar in een aantal afmetingen en kleuren. Bestel vandaag nog uw schuifdeurkast in de webshop van ArchiefKast.com.

Stevige en afsluitbare schuifdeurkasten

De schuifdeurkasten van ArchiefKast.com zijn van uitstekende kwaliteit. De kasten zijn uitgevoerd in zwaar staal en voorzien van lichtlopende schuifdeuren welke middels een cilinderslot af te sluiten zijn. Uw documenten liggen zodoende altijd veilig opgeborgen. De kasten zijn voorzien van een krasvaste lak, zodat ze goed beschermd zijn tegen kleine krasjes. De lage stalen schuifdeurkasten zijn standaard uitgerust met 1 legbord, de halfhoge kasten met 2 legborden en de hoge kasten met 4 legborden. Mocht het standaard aantal legborden niet voldoende zijn, dan kunt u bij een aantal uitvoeringen extra legborden bijbestellen. Er is één model schuifdeurkast waarbij het mogelijk is om een opzetkast bovenop de kast te plaatsen. Zo benut u optimaal de hoogte van de beschikbare ruimte. Als uw archiefopslag vol zit, dan kunnen deze schuifdeurkasten een oplossing zijn.

Kosteloze gebruiksklare oplevering

Wanneer u de metalen schuifdeurkasten bij ArchiefKast.com bestelt, heeft u het voordeel dat u zelf niet meer hoeft te sjouwen en u hoeft ook niets zelf te monteren. Onze monteurs nemen dit alles graag voor u uit handen. Bovendien is deze service standaard inbegrepen bij de levering. Er worden door ons geen extra kosten berekend voor deze service. De bezorgers leveren de schuifdeurkast af op de door u aangegeven locatie. Hier wordt de kast compleet gemonteerd en worden de legborden in de kast gehangen. Het verpakkingsmateriaal wordt door ons retour genomen. Dit wordt vervolgens gescheiden en milieuvriendelijk verwerkt.

Voordelig en snel online schuifdeurkasten kopen

Dé webshop om online goedkope schuifdeurkasten te kopen, is natuurlijk ArchiefKast.com. Binnen een paar eenvoudige stappen doorloopt u het online aankoopproces. Per mail ontvangt u van ons een orderbevestiging van uw bestelling. Om de levering met u af te stemmen, nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op. Binnen slechts 10 werkdagen worden de schuifdeurkasten uit de standaard assortiment bij u geleverd en gemonteerd. Ook wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld draaideurkasten, jaloeziedeurkasten, magazijnkasten of dossierkasten, dan bent u bij ArchiefKast.com aan het juiste adres.