Levering

Levertijd

De archiefkasten uit het standaard assortiment worden binnen 10 werkdagen bij u geleverd. De archiefkasten die geen deel uitmaken van het standaard programma worden binnen maximaal 39 werkdagen afgeleverd. De leveringen worden tussen 8.00 en 17.00 uur ingepland. U ontvangt 2 werkdagen voor levering van ons een bericht inzake de aflevering. Wanneer u archiefkasten bestelt met afwijkende levertijden, dan wordt alles in één keer geleverd. Mocht u één van de kasten eerder nodig hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.


Levercondities

De kasten van ArchiefKast.com worden door onze bezorgers geheel gebruiksklaar bij u afgeleverd. De kasten worden zowel op de begane grond als op een etage geleverd. U hoeft de kasten dus niet zelf te sjouwen of in de weer met lastige montage-instructies. Terwijl onze monteurs de archiefkasten voor u op de juiste locatie zetten en monteren, kunt u rustig verder met uw eigen werkzaamheden. Bovendien nemen onze bezorgers al het verpakkingsmateriaal mee retour en wordt alle inrichting netjes voor u in de archiefkasten geplaatst. U kunt dus direct gebruik maken van uw nieuwe kast.

De leveringen vinden plaats door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. U betaalt bij ArchiefKast.com geen extra kosten voor de gebruiksklare aflevering.


Bezorging

Voor de bezorging van uw archiefkasten worden geen bezorgkosten berekend. Alle leveringen voor ArchiefKast.com worden door Inofec BV uitgevoerd. 


Transport

Het transport wordt volledig uitgevoerd door Inofec BV. 

 

Retourneren

Wanneer de archiefkast niet aan uw verwachtingen voldoet, dient u binnen 14 werkdagen na levering contact met ons op te nemen om uw product te retourneren. U dient dan contact op te nemen via het telefoonnummer 0165 – 822 007 of via het e-mailadres [email protected]