Ruim assortiment stalen kasten

U heeft een ruime keuze aan stalen kasten in het online assortiment van ArchiefKast.com. Zowel grote als kleine stalen kasten zijn te verkrijgen in de webshop. Naast de verschillende afmetingen heeft ArchiefKast.com ook vele verschillende type kasten. ArchiefKast.com heeft onder andere meerdere stalen draaideurkasten, stalen schuifdeurkasten, stalen roldeurkasten, stalen ladekasten, stalen dossierkasten, stalen hangmappenkasten en stalen brandkasten. Al deze kasten zijn uitgevoerd in staal. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende kleuren. Zo hebben wij standaard kleuren als zwart, grijs en aluminium, maar u kunt ook stalen archiefkasten kopen in de kleuren wit, rood, blauw en beige. Kortom, bij ArchiefKast.com vindt u altijd een stalen kast die aan uw eisen voldoet. 

DraaideurkastenRoldeurkastenLadekastenDossierkasten

Stevige stalen kasten

De stalen kasten van ArchiefKast.com zijn van uitstekende kwaliteit. De stalen behuizing van de kasten is van goede kwaliteit en dit zorgt ervoor dat de kast zeer stevig is. Alle stalen kasten zijn uitgevoerd met een speciale lak. Deze epoxylak zorgt ervoor dat de kast beschermd is tegen kleine krasjes. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de inhoud van uw stalen kasten, want de kasten zijn uitgevoerd met een slot. Zo kunt u ordners, hangmappen, ladeboxen en andere kantoorartikelen veilig bewaren in uw archiefruimte. Om ordners en hangmappen in uw kast te bewaren, worden er altijd 1 of meerdere legborden bijgeleverd.

ArchiefKast.com heeft diverse stalen kasten in haar webshop opgenomen. De meeste bedrijven kiezen voor de stalen draaideurkasten. Dit komt omdat deze kast zeer voordelig is. De draaideurkast past in iedere kantoorruimte. Naast de draaideurkasten wordt er ook veel gekozen voor stalen roldeurkasten. De reden hiervoor is dat deze kasten er net wat mooier uitzien. Wanneer u veel gebruik maakt van hangmappen, dan mogen stalen hangmappenkasten niet ontbreken in uw kantoor. De stalen kasten zijn te bestellen in de kleuren zwart, grijs, aluminium en wit.

Gebruiksklare oplevering van uw nieuwe stalen kasten

Alle stalen kasten worden door ArchiefKast.com gebruiksklaar geleverd. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u de kasten alsnog in elkaar moet zetten. Of uw kast nu op de eerste verdieping komt te staan of op de twaalfde verdieping, onze monteurs zorgen ervoor dat de kast daar wordt geleverd en gemonteerd. De monteurs zorgen ervoor dat uw kast volledig gemonteerd op uw kantoor wordt geplaatst. Zodra de monteurs de kasten hebben gemonteerd en uw stalen kast op de juiste plaats hebben gezet, nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal mee retour. 

Snel en voordelig uw stalen kasten online kopen

Uw goedkope stalen kasten bestelt u nu in de online winkel van ArchiefKast.com. Het online assortiment is zeer divers. Dit betekent dat er vrijwel altijd een geschikte stalen kast tussen staat. Wanneer u de stalen kast heeft besteld, ontvangt u van ons per mail een orderbevestiging. ArchiefKast.com zorgt er dan voor dat u de metalen kast binnen de juiste levertermijn ontvangt. ArchiefKast.com is dé online webshop om al uw voordelige en nieuwe stalen kasten te kopen.