Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Tekeningladekast A1 113bx83dx61h

Tekeningladekast A1 113bx83dx61h

€376,00
(€454,96 Incl. btw)
op bestelling
De laaggeprijsde A1 tekeningladekast van het merk Inofec heeft een afmeting van 113bx83dx61h. Met centraal slot en telescopische geleiding.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Stevige A1 tekeningladekast Inofec

De Inofec A1 tekeningladekast is een zeer stevige stalen kast voor een uiterst voordelige prijs. De tekeningladekasten zijn voorzien van een krasvaste poedercoating waardoor de kasten goed beschermd zijn tegen kleine krasjes. De afmetingen van de kast zijn 113bx83dx61h. Dit model tekeningladekast is uitgevoerd met 6 laden (afmeting binnenmaat lade 103bx73,5dx5,5h) welke te gebruiken zijn voor het archiveren van voornamelijk A1 formaat documenten, zoals bouwtekeningen. De kast biedt uiteraard ook ruimte aan documenten die van kleiner formaat zijn. Om ervoor te zorgen dat de laden soepel blijven rollen, zijn deze uitgerust met telescopische geleiding. De lades zijn er, indien gewenst, uit te halen, maar dit gaat niet heel eenvoudig. De kast sluit u centraal af door middel van een centraal kwaliteit slot. Uw documenten zijn zodoende veilig en netjes opgeborgen in deze A1 tekeningladekast. Deze kast is leverbaar in de kleur grijs. Uw tekeningladekast kopen doet u voordelig via de webwinkel van ArchiefKast.com.

Levering kosteloos

ArchiefKast.com levert de Inofec A1 tekeningladekasten enkel kosteloos op de begane grond bij u af. Dit is in tegenstelling tot de gebruiksklare levering van de meeste overige kantoorkasten uit het assortiment. De kasten hebben een behoorlijk gewicht en kunnen alleen door een gespecialiseerde transporteur gebruiksklaar bij u worden opgeleverd. Wij schakelen deze transporteur echter graag voor u in wanneer u een gebruiksklare oplevering wenst. De inhuiskosten worden rechtstreeks door de transporteur aan u gefactureerd.

Levertijd

De levertijd van de A1 tekeningladekasten van het merk Inofec bedraagt maximaal 10 werkdagen. Deze kasten behoren niet tot het voorraad assortiment van ArchiefKast.com en zodoende hebben deze kasten een langere levertijd. U kunt de Inofec A1 tekeningladekast echter wel online bestellen via de webwinkel. De kast wordt dan speciaal voor u in bestelling gezet. Bij aankomst in ons magazijn, neemt het verkoopteam contact met u op omtrent de aflevering.

25008

Aantal Laden / Vakken 6
Aantal Legborden
Binnenmaat 103b x 73,5d x 5,5h
Brandvertragend Nee
Breedte 113 cm
Diepte 83 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 94 kg
Hoogte 61 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Ja
Uitgevoerd met Slot Ja