Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Tekeningladekast A3 53bx43dx98h

Tekeningladekast A3 53bx43dx98h

€247,00
(€298,87 Incl. btw)
op bestelling
De afmetingen van deze solide en voordelige Inofec A3 tekeningladekast zijn 53bx43dx98h. Voorzien van 1
3 laden. Te bestellen in 5 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Solide A3 tekeningladekast Inofec

De voordelige A3 tekeningladekasten met 13 laden van het merk Inofec zijn erg solide. Het materiaal waaruit de kasten zijn gefabriceerd is een sterk metaal. De kast is tevens afgewerkt met een poedercoating. Deze eigenschappen dragen bij aan de goede kwaliteit van deze A3 tekeningladekast. U doet met deze kast dus een uitstekende aankoop. De 13 laden zijn geschikt om diverse materialen in op te bergen, mits ze niet groter zijn dan A3 formaat. De binnenmaat van een lade is 46bx40dx4,9h. U kunt uw documenten veilig opbergen in deze A3 tekeningladekasten. Ze zijn namelijk voorzien van een centrale sluiting. Hiermee kunt u dus in 1x keer alle laden afsluiten. De laden zijn voorzien van rolgeleiding. Er zijn maar liefst 5 kleuren waarin u deze A3 tekeningladekast kunt bestellen; zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. U bestelt de A3 tekeningladekast van het merk Inofec eenvoudig bestellen via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

De tekeningladekast A3 van het merk Inofec wordt altijd volledig gebruiksklaar bij u opgeleverd door het bezorgteam van ArchiefKast.com. U hoeft enkel maar aan te geven waar de kast geplaatst mag worden. Onze bezorgers zorgen ervoor dat de kast vervolgens op de gewenste locatie geplaatst worden alwaar de verpakking wordt verwijderd. De kast is nu direct klaar voor gebruik. Deze service is overigens inclusief retourname van de verpakking.

Levertijd

ArchiefKast.com heeft de Inofec A3 tekeningladekast met 13 laden in grijs en zwart op voorraad. Zodoende kunnen deze kasten reeds binnen 10 werkdagen bij u worden afgeleverd. De tekeningladekast A3 in de kleuren aluminium, beige en antraciet kunnen speciaal voor u besteld worden. Hierdoor is de levertijd wel wat langer. Wanneer u uw online bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een digitale orderbevestiging. Vervolgens nemen wij contact met u op om de aflevering met u kort te sluiten.

25014 25015 25006 N7353 729010

Aantal Laden / Vakken 13
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 53 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 30 kg
Hoogte 98 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Ja
Uitgevoerd met Slot Ja