Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Tekeningladekast A3 8 laden

Tekeningladekast A3 8 laden

€269,50
(€326,10 Incl. btw)
op bestelling
De A3 tekeningladekast 8 laden van het merk Inofec heeft een afmeting van 53bx43dx98h. Met een centraal slot. Te bestellen in 5 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige A3 tekeningladekast Inofec

De Inofec A3 tekeningladekast met 8 laden is niet alleen een degelijke kast, maar ook zeer voordelig. De kasten zijn gemaakt van zwaar metaal en voorzien van een poedercoating. De afmetingen van de A3 tekeningladekasten zijn 53bx43dx98h. De binnenmaat van een lade is 46bx40dx7,9h. De laden lopen op rolgeleiding en zijn geschikt om documenten van maximaal A3 formaat in te bewaren. U kunt de A3 tekeningladekast afsluiten middels een centraal slot waarmee u dus in 1x alle laden afsluit. Dit kan erg handig zijn wanneer u ook vertrouwelijke documenten in de kast wilt bewaren. De A3 tekeningladekast van het merk Inofec kunt u bestellen in 5 kleuren; zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. Uw A3 tekeningladekasten van het merk Inofec bestelt u snel en eenvoudig via de online webshop van AchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

De tekeningladekast A3 van het merk Inofec wordt altijd volledig gebruiksklaar bij u opgeleverd door het bezorgteam van ArchiefKast.com. U hoeft enkel maar aan te geven waar de kast geplaatst mag worden. Onze bezorgers zorgen ervoor dat de kast vervolgens op de gewenste locatie geplaatst worden alwaar de verpakking wordt verwijderd. De kast is nu direct klaar voor gebruik. Deze service is overigens inclusief retourname van de verpakking.

Levertijd

Daar de A3 tekeningladekasten met 8 laden van het merk Inofec niet tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com behoren, bedraagt de levertijd meer dan de gebruiklelijke 10 werkdagen. Deze A3 tekeningkast wordt enkel speciaal op referentie voor u besteld. Zodra de kasten in ons magazijn zijn gearriveerd, nemen wij contact met u op om de aflevering af te spreken. Uw Inofec A3 tekeningladekasten bestelt u via een paar eenvoudige stappen online bij ArchiefKast.com.

N8699 N8106 N9654 N7352 P1277

Aantal Laden / Vakken 8
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 53 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 30 kg
Hoogte 98 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja