Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Trilogy Dossierkast 2 laden

Trilogy Dossierkast 2 laden

€289,00
(€349,69 Incl. btw)
op bestelling
Deze Trilogy dossierkast van Triumph heeft een afmeting van 47bx62,2dx71,9h. Uitgevoerd met 2 laden. Te bestellen in diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Stevige Trilogy dossierkast van Triumph met 2 laden

De Trilogy dossierkast van Triumph is een stevige kast voor een zeer lage prijs. De afmeting van de Trilogy hangmapkast met 2 lades is 47bx62dx71,9h. Door deze compacte omvang kunt u deze hangmappenkast naast of onder uw bureau plaatsen. Hiermee heeft u uw belangrijkste documenten altijd binnen handbereik. De lades gaan open door middel van zwanennek handgrepen. Deze grepen zijn in de kast verwerkt, waardoor er geen materialen zijn die uitsteken. De dossierkast is voorzien van 2 lades die open gaan door middel van een telescopische geleiding met kogellagers. De lades gaan volledig open waardoor u heel gemakkelijk de achterste hangmap kunt pakken. De lades zijn geschikt om uw A4 en folio hangmappen in op te hangen. Naargelang de dikte van uw hangmappen kunt u maximaal 50 hangmappen ophangen in een lade, dit bij een dikte van ongeveer 1 cm per hangmap.

De Trilogy hangmappen kasten zijn heel eenvoudig te sluiten met een slot. Met behulp van dit slot kunt u alle lades tegelijk op slot zetten, hierbij worden tevens standaard 2 sleutels meegeleverd. De sleutel in het slot kan tevens worden omgeklapt, waardoor deze dus niet meer zichtbaar is. Deze dossierkast is leverbaar in diverse kleuren. Uw hangmappenkasten kopen doet u heel voordelig via de webwinkel van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar

De Trilogy hangmappenkast van Triumph 47bx62dx71,9h met 2 laden wordt gebruiksklaar bij u afgeleverd. Wij zorgen ervoor dat de dossierkast op elke locatie wordt geplaatst die u wilt. Tevens wordt het verpakkingsmateriaal verwijderd. Het verpakkingsmateriaal wordt retour genomen en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Levertijd

De Trilogy dossierkast 47bx62dx71,9h met 2 laden van Triumph wordt binnen enkele weken geleverd. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u direct per e-mail een orderbevestiging. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de aflevering af te stemmen. Dossierkasten van Triumph zijn heel eenvoudig en snel online te bestellen bij ArchiefKast.com.

729040 729039 729037 729038 729036

Aantal Laden / Vakken 2
Topblad Nee
Productlijn N.v.t.
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Inclusief Inrichting Ja
Hoogte 71,9 cm
Gewicht
Draagvermogen per Legbord
Diepte 62,2 cm
Breedte 47 cm
Brandvertragend Nee
Binnenmaat
Aantal Legborden
Uitgevoerd met Slot Ja