Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Trilogy Dossierkast 3 laden

Trilogy Dossierkast 3 laden

€325,00
(€393,25 Incl. btw)
op bestelling
Deze Trilogy dossierkast van het merk Triumph heeft een afmeting van 47bx62,2dx101,9h. Uitgevoerd met 3 laden. Te bestellen in diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Stevige Trilogy dossierkast van Triumph met 3 laden

De Trilogy dossierkast van Triumph met 3 laden is een zeer stevige kast met een stalen behuizing. De afmetingen van de Trilogy dossierkast met 3 lades zijn 47bx62dx101,9h. De handgrepen van de dossierkast hebben een zwanennek. Doordat de dossierkast is voorzien van deze grepen, heeft de dossierkast geen materialen die uitsteken. De lades van de dossierkast gaan open door middel van een telescopische gelding met kogellagers. Dankzij deze geleiding is het mogelijk om de lade volledig uit te trekken. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk bij de achterste hangmap geraken. In de lades is het mogelijk om zowel A4 als folio hangmappen te plaatsen. Elke lade heeft een capaciteit van ongeveer 50 hangmappen, waarbij dit ook wel afhankelijk is van de dikte van uw hangmappen.

Uw documenten kunt u veilig bewaren in deze dossierkast van Triumph. Met behulp van het slot kunt u de Trilogy dossierkast namelijk veilig afsluiten. Bij het slot worden tevens 2 sleutels meegeleverd, zodat u altijd nog de beschikking heeft over een reservesleutel. Alle lades van de dossierkast zijn af te sluiten met behulp van het enkele slot, waarbij de sleutel kan worden omgeklapt, zodat deze niet uitsteekt. Deze dossierkast met 3 laden is leverbaar in diverse kleuren. Uw dossierkasten kopen doet u heel voordelig via de webwinkel van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar

De Trilogy dossierkast van Triumph 47bx62dx101,9h met 3 laden wordt gebruiksklaar bij u afgeleverd door onze monteurs. Deze zorgen ervoor dat de dossierkast op de juiste plaats wordt gemonteerd. Nadat de monteurs de dossierkast hebben gemonteerd, nemen zij het verpakkingmateriaal mee. Wij zorgen er uiteindelijk ook voor dat dit verpakkingsmateriaal op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt, zodat u gelijk van de dossierkast Trilogy gebruik kunt maken.

Levertijd

De Trilogy dossierkast 47bx62dx101,9h met 3 laden van het merk Triumph wordt binnen enkele weken geleverd. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u direct een digitale orderbevestiging. Twee werkdagen voor de levering nemen wij contact met u op om deze af te stemmen. Dossierkasten van Triumph kunt u heel eenvoudig en snel online bestellen bij ArchiefKast.com.

729045 729044 729042 729043 729041

Aantal Laden / Vakken 3
Topblad Nee
Productlijn N.v.t.
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Inclusief Inrichting Ja
Hoogte 101,9 cm
Gewicht
Draagvermogen per Legbord
Diepte 62,2 cm
Breedte 47 cm
Brandvertragend Nee
Binnenmaat
Aantal Legborden
Uitgevoerd met Slot Ja